Loading...

[BEVÄGELSE] er drevet af en grundlæggende og barnlig begejstring for, hvordan mennesker virker, og hvor lidt der i grunden skal til, for at skabe en positiv forandring. Det er Kenneth Petersen, der trækker i trådene. Hans værdigrundlag består i at formidle kompleks viden, så simpel som muligt, uden at det mister sin styrke og faglige tyngde.

 

 

Kenneth elsker at bevæge sig. Han elsker at spille fodbold, løbe og lege.

 

I det hele taget elsker Kenneth at bruge sin krop. Han elsker at have en krop, der fungerer godt til, det han gerne vil gøre.

 

Kenneth ved også, at jo bedre han har det i sin krop og jo bedre han kan passe på sig selv, jo længere tid kan han blive ved med at gøre alle de spændende ting han gerne vil. 

 

Kenneth vil rigtig gerne hjælpe andre mennesker til også at have en krop, der fungerer for dem. På den måde kan de gøre det DE har lyst til.

 

Kenneth er uddannet for fysioterapeut for 10+ år siden. Kenneth har arbejdet med mange forskellige slags mennesker med mange forskellige slags problemstillinger. Uanset om det er langvarige smerter, stress, kroniske sygdomme eller andet, har han altid haft den samme sundhedspragmatiske tilgang; Det handler om mennesker, der skal flytte sig.

Kenneth har desuden undervist i mange forskellige emner inden for sundhed, træning og bevægelse.

 

Kenneth får sin viden fra en masse forskellige kilder af større eller mindre lødighed. Disse inkluderer, men er ikke begrænset til: bøger, blade, kinesiske lykkekager, facebook, youtube, videnskabelige journaler, kurser, efteruddannelser, kloge mennesker, knap så kloge mennesker, Netflix samt alle mulige andre steder.

 

Kenneth har været et hav af kurser i ind- og udland, og selvom de allesammen sikkert har gjort ham meget klogere, arbejder han stadigvæk ud fra, at i enhver behandlings- og træningssituation, er det mennesker, der mødes.

 

Kenneth er den begejstrede type, og han synes generelt, at det er fantastisk at bruge sin krop og sin hjerne. Noget af det, der virkelig bevæger noget i Kenneth, er når han spiller fodbold. Og ser film. Og drikker kaffe. Og en masse andre ting.

 

Dog kan Kenneth ikke helt svare på, hvorfor han skriver en tekst om sig selv i 3. person. Måske fordi det virker bedre, når det ser ud som om, at en anden har skrevet det?

 

Tænker du, at Kenneth måske kan hjælpe dig eller vil du bare gerne mødes og få en sludder over en kop kaffe, kan du kontakte ham på tlf. nr. 25362306 eller skrive en besked her: KONTAKT

 

FIND VEJ:

TRÆNINGEN FOREGÅR SOM UDGANGSPUNKT I LOKALERNE PÅ ELSKAGER, GAMMEL BJERT 42, 6091 BJERT. SE KORT HER

 

 

 

 

 

 

 

HVAD ANDRE SIGER/SKRIVER OM KENNETH:

 

TIDLIGERE KOLLEGAER:

Energisk. Sprudlende. Iderig. Brænder for det han laver - og virker meget overbevisende i sine præsentation af tiltag/kurser og lign. Glad og smilende Kompetent underviser / stor faglighed indenfor hans felt. Praktiker med stort P.

- Lisbeth

 

I mødet med Kenneth, vil du opleve stor faglig og personligt engement. Du vil opleve, at Kenneth emmer af liv, nysgerrighed, varme og integritet – alt sammen noget som han deler med de mennesker han møder.

Kenneth forstår på bedste vis, at kombinerer sin store og brede teoretiske viden med erfaring fra arbejdet med ”Hands on” til en samlet stor faglig viden.

Kenneth er Både /Og - faglig dygtig og et spændende menneske.

-Pia

 

Mit første indtryk af Kenneth var: modenhed, smilende, imødekommenhed, god øjenkontakt. Han viser interesse for personen han taler med. Senere: stor faglighed, "det jeg ikke ved finder jeg ud af", faglig nysgerrig, synlig i en personalegruppe, tillidsskabende, hviler i sig selv, en aktiv og levende person, har et positiv syn på de mennesker han arbejder med og arbejder i øjenhøjde.

-Preben

------------------------------------------------------------------------------------

DELTAGERE PÅ TRÆNINGSFORLØB

Jeg tilmeldte mig Super Bevægelse, fordi jeg kender Kenneth …. Og fordi jeg ved, at han laver både skøre og sjove ting – men også formår at udfordre kroppen på en god måde.
Så fyldt af god karma, men også lidt usikker på, hvad det egentlig var, jeg havde tilmeldt mig, startede jeg på vores hold. Heldigvis et rent kone-hold (”kone”, som i at alle har fået børn og der er kun ganske få supermodeller på holdet!) Og heldigvis på et tidspunkt, der passer ind i vores familieliv.
Men det her med at rulle, kravle, lege og turde gør noget, som burde være let og intuitiv, men som er blevet glemt midt i madpakker og vasketøj har været super fedt. Fedt, sjovt og helt urimeligt svært …. Men nu kan jeg nå gulvet med hænderne med strakte ben og jeg ruller rundt som et spædbarn.

- Caroline

 

Jeg har haft stor glæde af et forløb. En helt anderledes tilgang og med god stemning. Virkelig værd at anbefale!

- Lizette

 

Jeg har netop afsluttet et 6 ugers bevægelsesforløb hos Kenneth og kan varmt anbefale det til alle andre. Man tror det er løgn at “så lidt” kan ændre så meget. Jeg døjer selv med smerter i min højre side (knæ, hofte, fod mm) som jeg nok aldrig helt kommer af med. Ikke desto mindre har jeg haft helt smertefrie dage efter at jeg er startet til Bevægelse. Det at tænke ud af boksen og samtidig have det super sjovt gør at jeg allerede glæder mig til det næste 6 ugers forløb

- Mia

 

"Jeg er mere modig i mine bevægelser - også når kroppen jamrer sig lidt. Jeg har blandt andet lært, at tempoet betyder rigtig meget for, hvad jeg kan, og hvornår smerterne bliver provokeret."

- Rikke

------------------------------------------------------------------------------------

BEHANDLINGER

Kæmpe anbefaling!

For små 2 uger siden bragede jeg ind intet hegn til et cykelløb, med stor smerter i højre knæ.

Det kunne næsten ikke komme på et værre tidspunkt med blot 2 uger til sæsons store mål GP (Grand Prix) Herning.

Om mandagen - i samme uge som GP Herning - tog jeg op til Kenneth på opfordring af min kone, som havde fortalt at han var fysioterapeut. Hun havde dog ikke fortalt at han kunne meget mere.

Faktisk fik jeg ikke en fysioterapeutisk behandling, men nærmere en smertebehandling, hvor jeg var skeptisk i starten, men efter blot få minutter hvor Kenneth “manipulerede” (kan ikke finde et bedre ord) med mit nervesystem, forsvandt langt de fleste smerter. Det var ret vildt, specielt når man få minutter inden stod og var ret skeptisk. Nærmest i chok faktisk.

Jeg var til behandling dagen efter, men fokus på generelt bevægelighed, og selv der rykkede han rundt på mig ved blot nogle enkelte øvelser.

Kæmpe anbefaling herfra.

- Jeppe

UDDANNELSE/

KURSER

Fysioterapeut, 2008

Holistic Lifestyle Coach, 2009

Personlig Træner, 2009

- ProAcademy

 

Z-HEALTH

R-, I-, S- og T-Phase, 2013-2015

9S:Structure, 2015

9S:Stamina, 2016

9S:Next Evolution, 2017

9S:Skill/Style, 2018

 

MOVNAT - Level 1, 2016

Primal Movement Chains, 2018

Anatomy of Injury/Anatomy of Events, 2019

Zero Forms, 2020

 

Samt en masse andet…

Læs vores Cookie- og privatlivspolitik her.